Retailadviseur Hans Menke

Even voorstellen, Hans Menke, bouwjaar 1966 is een retailer pur sang. Na een retailgerichte opleiding is hij gaan werken bij Kruidvat.

‘Het was niet de bedoeling om daar lang te blijven, want wees nou eerlijk als medewerker in de detailhandel verdien je niet veel en mag je werken op momenten dat andere vrij zijn en kan het fysiek best zwaar zijn’.

Nadat Hans Menke ruim de tijd heeft genomen om alle klappen van de ‘retail-zweep’ te leren kennen werd het tijd om de winkelvloer te verlaten. Hans heeft toch een omzwerving buiten retail te gemaakt, tja iedereen maakt fouten.. binnen twee ging hij weer hard hollend naar de detailhandel.

In 2010 is de overstap gemaakt naar het ondernemerschap. In de jaren daarvoor is de bagagewagen goed gevuld met ervaringen opgedaan bij retailers als DA (toen nog een grote solide club) M&S mode, Christine le Duc, Halfords. Er zijn diverse functie bekleed variërend van regiomanager, franchisemanager tot commercieel manager. ‘’ Ik ben blij dat ik de weg op deze wijze heb bewandeld het heeft mij een zeer grote hoeveelheid ervaring opgeleverd”.

Want laten we wel wezen in mijn werk heb je meer aan ervaring en boerenverstand dan aan een diploma. Een aantal goede eigenschappen zijn open en eerlijk, recht door zee, dat is wel zo duidelijk.

Eens kennis maken? Om onder genot van een lekkere kop koffie gezellig over retail praten, daar ben ik altijd wel voor in. En als u wilt kan gelijk gekeken worden wat wij voor u kunnen betekenen.

Twijfel niet maar neem gerust contact met ons op dan zullen we een afspraak inplannen.

”Vertrekken uit de winkel, zover is het echter nooit gekomen. Voor dat ik er erg in had was ik besmet met het retailvirus en… laat niemand het in zijn hoofd halen om mij te ’genezen’ dat wil ik namelijk helemaal niet.”

Laat Hans u helpen. Gratis QuickScan in voor een gedegen 1e advies!

NEEM CONTACT OP

We zijn op dit moment niet online. Maar laat een berichtje achter en we nemen contact op!

Sending

©2020 Winkel Retail Advies mede mogelijk gemaakt door Webshifters.com

Log in with your credentials

Forgot your details?