Ons verhaal

Winkel Retailadvies, best nog wel een jong bedrijf (2010), is opgericht door best wel een oude rot in het vak (1966). Hans Menke de uitvinder van Winkel Retailadvies, is lang geleden geïnfecteerd met het retailvirus.

Hij zal zich blijven verzetten tegen elk voorstel om hem van dit virus af te helpen. ‘Het enige waar ik verstand van heb is winkeltje spelen’ is een bekende uitspraak van Hans, dus waarom wat anders doen. Je moet doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt. ‘Laat mij het retailvirus maar houden’ aldus Hans.

Na in de vorige eeuw het vak op werkvloer hebben geleerd en ook geruime tijd als ondernemer in diverse winkel te hebben gewerkt is de wens ontstaan om te specialiseren in bedrijfsadvies gericht op retailers.

Hans was onder andere als bedrijfsadviseur, verkoopmanager en manager franchise verbonden aan diverse gerenommeerde retailorganisaties (Kruidvat, DA, Halfords, Macintosch, M&Smode, Maxeda).

Kortom een onafhankelijk en objectieve retailadviseur met zeer ruime praktijkervaring en die u helpt uw bedrijf (nog) gezonder te maken en het rendement te verbeteren.

O ja enkele eigenschappen; wij draaien er niet omheen, zijn, daar waar nodig confronterend (is maar dat u gewaarschuwd bent) maar altijd eerlijk en deskundig in begrijpelijke taal gericht op de retailer, op de winkel en allereerst gericht op de klant.

VISIE

De meeste detaillisten zijn specialist op hun specifieke vakgebied, echter ze moeten daarnaast ook nog cijferanalyticus, personeelsmanager, inkoper, formulespecialist marketingdeskundige zijn.

Als de detaillist is aangesloten bij een (franchise)organisatie kunnen ze veelal terugvallen op een allround adviseur. Echter deze adviseur zal nooit een onafhankelijk advies kunnen geven, hij of zij is tenslotte in dienst bij de organisatie. In veel gevallen is deze deskundige allround genoeg om een diagnose te stellen. Maar of deze juist en objectief is?

Winkel Retailadvies richt zich op het ondersteunen en het adviseren van de detaillist bij zijn bedrijfsvoering.

MISSIE

Onze missie is het verbeteren van uw onderneming door een onafhankelijk, objectief advies, op maat gesneden met het oog voor details. Dat doet Winkel Retailadvies samen met u. Tenslotte bent u de detaillist en goed luisteren is voor mij dan ook een belangrijke schakel in onze samenwerking.

Het eventueel verbeteren van uw stijl en daar waar veranderingen nodig zijn om uw winkel beter op de kaart te krijgen, is ons gezamenlijk uitgangspunt.

Alle onze adviezen zijn…

  • ONAFHANKELIJK
  • OVERZICHTELIJK
  • OBJECTIEF
  • BEGRIJPELIJK
  • REALISTISCH
  • OP MAAT
Winkel Retail Advies werkt o.a. voor

NEEM CONTACT OP

We zijn op dit moment niet online. Maar laat een berichtje achter en we nemen contact op!

Sending

©2021 Winkel Retail Advies mede mogelijk gemaakt door Webshifters.com

Log in with your credentials

Forgot your details?