(Start-up) Support

Ondersteuning en begeleiding van starters. Hulp bij tijdelijke uitval van de ondernemer, voor een korte of langere  periode.  Maar ook ondersteuning van ondernemers die dit steuntje goed kunnen gebruiken. Wij geven de juiste  ondersteuning  op de plek waar het steuntje nodig is, in je rug dus.

Startersbegeleiding

Of je nu de tijd neemt  om jezelf goed voor te bereiden of gewoon in het diepe springt; in beide gevallen kom je er achter dat bij het starten van een onderneming nogal wat komt kijken. Er zijn zoveel ‘wegen en afslagen’, dat een verkeerde snel genomen is, Winkel Retailadvies is de navigator op weg naar succes.

Tijdelijke ondersteuning

Als het even niet meer gaat om de onderneming goed te kunnen besturen, door bijvoorbeeld langdurige ziekte, is het geruststellend om te weten dat er een beroep op gedaan kan worden op Winkel Retailadvies. Wij maken samen met jou een plan om de voortgang van de onderneming niet in gevaar te brengen.

Zwaar weer support

Zelfs de grootste succes stories kennen een donkere periode waar ze in zwaar weer terecht kwamen. Het kan jou dus ook overkomen, helemaal geen schande (achteraf gezien een van de meest leerzame momenten) maar een proces waar je doorheen moet.

Winkelretailadvies  helpt om uit de neerwaartse spiraal te springen en weer de juiste richting te vinden.

Snel weten waar je staat?

NEEM CONTACT OP

We zijn op dit moment niet online. Maar laat een berichtje achter en we nemen contact op!

Sending

©2021 Winkel Retail Advies mede mogelijk gemaakt door Webshifters.com

Log in with your credentials

Forgot your details?