Training & opleiding

Gerichte training & opleiding op het gebied van cijfers & retail, winkelbeeld en de ins & outs van retail, specifiek toegespitst op uw branche.

Naast de retailer bestaat het klantenbestand uit een aantal retailleveranciers. Deze trainen wij in ‘Wat is retail en hoe kun je van toegevoegde waarde zijn voor de retailer’. Door te begrijpen wat retail is en hoe de consument zicht daarin begeeft. Hoe je de retailer daarmee kunt helpen en daarmee een voorsprong neemt op concurrent leveranciers.

Overige basistrainingen zijn o.a. cijfers en retail. Wat is het belang van cijfers, wat zijn de relevante cijfers hoe moet je die lezen, hoe moet je die gebruiken. Hoe vertaal je cijfers in actie. Wat zijn relevante cijfers voor medewerkers, hoe aan zij deze omzetten in actie etc.

Tijdens de uit twee delen bestaande training winkelbeeld wordt zeer uitgebreid stilgestaan bij de geheimen van de winkel en hoe moet je die geheimen ontrafelen om een optimaal mogelijke winkelt maken. Na deze theorie wordt een/de winkel vervolgens doorlopen en de theorie toegepast in de praktijk. Deze training wordt bij voorkeur dan ook in of in de nabijheid van een winkel gehouden.

Snel weten waar je staat?

NEEM CONTACT OP

We zijn op dit moment niet online. Maar laat een berichtje achter en we nemen contact op!

Sending

©2021 Winkel Retail Advies mede mogelijk gemaakt door Webshifters.com

Log in with your credentials

Forgot your details?