Winkelbeeld analyse

Bouwen we de winkel voor de klant of voor onszelf? Je krijgt gedegen advies op het gebied van goed commercieel winkelbeeld, zoals routing, gebruik POS materiaal, vloerplan, etalage, presentatie, schappenplan etc.

Veel retailers zijn het er volledig mee eens, de winkel is een van de belangrijkste pijlers van de organisatie en de retailers moeten daar ook zo mee omgaan. Velen zijn het er, na de winkelbeeldanayse, mee eens dat daar nogal wat verbeterpunten in zitten.

Er wordt te weinig gekeken door de ogen van de klant. Een winkel haar werk goed doen, namelijk het verleiden van de klant tot aankoop! Tijdens de winkelbeeld analyse wordt geleerd om objectief door de ogen van de klant naar de winkel te kijken. Waarom doet de klant wat hij doet, waarvoor komt de klant in de winkel, hoe kijkt een klant naar de winkel etc. De klant daar doen we het tenslotte voor!

Een op maat gemaakte winkelchecklist is een verhelderende tool om scherp naar de winkel te blijven kijken en bedrijfsblindheid verder uit te bannen.

Snel weten waar je staat?

NEEM CONTACT OP

We zijn op dit moment niet online. Maar laat een berichtje achter en we nemen contact op!

Sending

©2021 Winkel Retail Advies mede mogelijk gemaakt door Webshifters.com

Log in with your credentials

Forgot your details?